În judeţul Suceava erau  12 cazuri de Covid-19, şase persoane fiind spitalizate

> 106 localităţi nu aveau niciun caz în evoluţie

În judeţul Suceava erau active 12 cazuri de Covid-19, şase pacienţi infectaţi fiind internaţi în spitalele din judeţ, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 era 14, a anunţat miercuri Prefectura Suceava cu referire la datele transmise de  DSP Suceava.

În acelaşi timp, numărul sucevenilor declaraţi vindecaţi de Covid-19 era 23.068, iar până ieri au fost vaccinate în judeţ 91.500 de persoane, dintre care 80.381 cu rapel.

Incidenţa cazurilor de Covid-19 la nivelul judeţului Suceava era 0,02 la mie. Din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale sucevene, 106 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 4 aveau câte un caz, iar 4 sub cinci cazuri.

Miercuri, în carantină se aflau 2078 suceveni, iar în izolare,10. Numărul total de persoane testate până miercuri era 269.105. În anterioarele 24 de ore au fost testate 885 persoane.

Situaţia din spitalele sucevene

La nivelul judeţului, în anterioarele 24 de ore a fost internată o persoană suspectă de infecţie cu Covid-19, în acelaşi interval fiind externate două persoane, declarate vindecate.

Din totalul celor 569 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 3 au fost diagnosticaţi cu Covid-19 (cu forme medii ale bolii), 11 se aflau în zona tampon, iar 566 pacienţi aveau alte afecţiuni (non-Covid).

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispunea, miercuri, de 333 paturi libere, dintre care 43 pentru pacienţi cu Covid-19, 290 în sectorul non-Covid şi 19 pentru zona tampon.

La unitatea ATI erau disponibile 6 paturi pentru pacienţi cu Covid; erau 31 ventilatoare libere, dintre care 6 pentru pacienţii cu Covid-19 şi 25 pentru pacienţii non-Covid.

La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 3 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, 3 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind 22 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid nu erau internati pacienti fiind un loc disponibil.

La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 15 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Municipal Vatra Dornei nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 27 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Orăşenesc Gura Humorului nu erau internaţi  pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 8 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul de Boli Cronice Siret nu erau internaţi  pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, dar era spitalizată o persoană suspectă de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul judeţului, ieri erau disponibile 121 locuri pentru bolnavi de Covid şi 14 locuri pentru zona tampon. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: