Ţigări de aproape 300.000 de lei depistate la frontiera verde

Ţigări de aproape 300.000 de lei depistate la frontiera verde

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat, luni, 24.000 de pachete cu ţigări, în valoare de 280.000 lei, ce au fost abandonate aproape de frontiera cu Ucraina.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au desfăşurat, în cursul zilei de 19 iulie a.c., o acţiune pentru combaterea contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate. În jurul orei 4.30, colegii noştri au descoperit, la aproximativ zece metri de linia de frontieră spre interior, pe direcţia localităţii Brodina, 42 de colete cu ţigări, abandonate”, a informat purtătorul de cuvânt al STFP Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.

Ulterior, la sediu sectorului, coletele au fost inventariate. Astfel, s-a constat că acestea conţineau 23.900 de pachete, în valoare de aproximativ 280.000 de lei.

Ţigările au fost confiscate, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: