Lucian Harşovschi anunţă reabilitarea străzii Pimen Suceveanul

> Toate străduţele care fac legătura cu Suceava şi aparţin municipalităţii vor trebui reabilitate, a transmis viceprimarul

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a anunţat, ieri, că o nouă stradă a fost reabilitată în municipiul Suceava.

El a spus că s-au finalizat lucrările de reabilitare şi modernizare a străzii Pimen Suceveanul, care face legătura între municipiul Suceava şi satul Lisaura din comuna Ipoteşti.

Harşovschi a precizat că este o stradă foarte circulată de cei care locuiesc în Lisaura şi lucrează în Suceava.

Potrivit viceprimarului, această lucrare este destul de bună, pentru că va scurta timpul în care locuitorii din Lisaura vor ajunge în municipiul Suceava.

Lucian Harşovschi a apreciat că ar trebui ca toate străduţele care fac legătura dintre Suceava şi localităţile limitrofe şi sunt ale municipalităţii sucevene să fie reabilitate.

Strada are o lungime de 700 de metri şi o lăţime de 7 metri, o suprafaţă carosabilă de 4.320 mp, cu 6 cm strat de binder (BADPC 22,4) pe o suprafaţă de 1350 mp şi  4 cm strat de uzură (BAPC 16) pe o suprafaţă de 4320 mp, fiind realizată rigolă pe 720 ml. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: