În judeţul Suceava erau 12 cazuri de Covid-19

> Şase persoane erau internate cu forme medii ale bolii în spitalele din Suceava şi Rădăuţi

 În judeţul Suceava erau active 12 cazuri de Covid-19, şase pacienţi infectaţi fiind internaţi în spitalele din judeţ, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 era 17, a anunţat marţi Prefectura Suceava cu referire la datele transmise de DSP Suceava.

În acelaşi timp, numărul sucevenilor declaraţi vindecaţi de Covid-19 era 23.068, iar până acum au fost vaccinate în judeţ 91.317 de persoane, dintre care 80.299 cu rapel.

Incidenţa cazurilor de Covid-19 la nivelul judeţului Suceava era 0,02 la mie. Din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale sucevene, 106 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 4 aveau câte un caz, iar 4 aveau câte două cazuri în evoluţie.

Marţi, în carantină se aflau 2.034 suceveni, iar în izolare, 10. Numărul total de persoane testate până marţi era 268.220. În anterioarele  24 de ore au fost testate 777 persoane.

Situaţia din spitalele sucevene

La nivelul judeţului, în anterioarele 24 de ore au fost internate 3 persoane suspecte de infecţie cu Covid-19, în acelaşi interval de timp fiind externate două persoane, declarate vindecate.

Din totalul celor 545 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 3 pacienţi erau diagnosticaţi cu Covid-19 (forme medii), 12 se aflau în zona tampon, iar 530 aveau alte afecţiuni (non-Covid).

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispunea, marţi, de 272 paturi libere, dintre care 43 pentru pacienţi cu Covid-19, 211 în sectorul non-Covid şi 18 pentru zona tampon.

La unitatea ATI erau disponibile 6 paturi pentru pacienţi cu Covid; erau 29 ventilatoare libere, dintre care 6 pentru pacienţii cu Covid-19 şi 23 pentru pacienţii non-Covid.

La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 3 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, 4 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind disponibile 22 de locuri în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid era internat un pacient suspect, fiind disponibil un loc.

La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc nu erau internaţi  pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 15 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Municipal Vatra Dornei nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 27 de locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Orăşenesc Gura Humorului nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 8 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul de Boli Cronice Siret nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, dar era internată o persoană suspectă de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul judeţului, ieri erau disponibile 121 locuri pentru bolnavi de Covid şi 33 pentru zona tampon. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: