Florin Cîţu nu-şi asumă documentul de strategie de comunicare apărut în media

Premierul Florin Cîţu, aflat în cursa pentru şefia PNL, nu-şi asumă documentul apărut în spaţiul public şi care conţine o strategie de comunicare în competiţia cu Ludovic Orban, insistând, într-o discuţie cu presa, asupra dovezilor care ar asigura autenticitatea acestuia. „Cine a lansat documentul trebuie să vină cu dovezi”, a declarat Cîţu, care a spus că îşi face singur comunicarea, în ultima perioadă, în social media sau în apariţii publice.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat marţi că în cazul în care documentul cu antetul Guvernului ce conţine strategia de comunicare a lui Cîţu este adevărat, cine a decis să folosească resurse publice trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria.

Întrebat, ieri, în judeţul Prahova, despre documentul apărut în spaţiul public, din care reiese că premierul Cîţu implică miniştrii în campania internă din PNL, Orban a răspuns: „dacă este adevărat acel document, cine l-a elaborat şi mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcţionari sau demnitari plătiţi din bani publici, în campania internă împotriva preşedintelui Partidului Naţional Liberal, trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”.

Documentul conţine strategia de comunicare pentru mass-media, social media şi mesajul pe care trebuie să-l transmită echipa lui Florin Cîţu către publicul său.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: