Au început înscrierile pentru rezervişti voluntari

Centrul Militar Judeţean Suceava, prin Biroul informare-recrutare, structura specializată în domeniu a Ministerului Apărării Naţionale (M.A.N.), care se ocupă de promovarea profesiei militare şi recrutarea candidaţilor pentru cariera militară, a anunţat pe toţi cei interesaţi, printr-un comunicat de presă remis mass-media, că au început înscrierile pentru rezervişti voluntari, sub egida îndemnului „Alege o carieră plină de satisfacţii – cariera militară!”. Termenul limită pentru înscriere este 30 iulie 2021.

După cum se precizează în comunicatul semnat de comandantul Centrului Militar Judeţean Suceava, colonel Mugurel Anton, la prezentarea la centrul militar, cetăţenii care doresc să îndeplinească serviciul militar în calitate de rezervist voluntar vor completa o cerere de înscriere şi vor prezenta următoarele documente: actul de identitate, în original şi în copie; certificatul de cazier judiciar, eliberat cu maxim şase luni înainte de data depunerii; acte de studii şi/sau alte documente care atestă alte competenţe dobândite în viaţa civilă, în original şi în copie; permisul de conducere valabil, eliberat de către autorităţile române, în original şi în copie, dacă este cazul, pentru candidaţii fără pregătire militară, dacă îndeplinirea atribuţiilor postului pentru care candidează presupun  conducerea tehnicii specifice; livretul militar, în original şi în copie, dacă este cazul, numai pentru cei care deţin calitatea de rezervist.

Detalii suplimentare referitoare la condiţiile de înscriere se găsesc şi pe internet, pe site-ul oficial al M.A.N., la adresa www.mapn.ro. (C.N.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: