1.002 candidaţi, aşteptaţi în cinci centre de concurs pentru proba scrisă a examenului de titularizare

ISJ Suceava a anunţat că astăzi se va desfăşura proba scrisă din cadrul concursului naţional pentru ocuparea posturilor/catedrelor didactice declarate vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar (titularizare), sesiunea 2021.

Pentru susţinerea acestei probe s-au înscris 1.002 candidaţi, repartizaţi în centrele de concurs după cum urmează: 159 – Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava, 158 – Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, 261 – Şcoala Gimnazială Nr. 10 Suceava, 270 – Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava şi 154 – Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.

Proba va începe la ora 9, în 5 centre de concurs, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare, aplicabile în cazul examenelor naţionale, privind normele de acces în spaţiile de examen în vederea protejării candidaţilor şi a personalului implicat, în contextul situaţiei epidemiologice generate de pandemia de Covid-19.

La fel ca în anii anteriori, disciplinele de examen cu cel mai mare număr de candidaţi înscrişi sunt: învăţământ preşcolar în limba română (173 de candidaţi), învăţământ primar în limba română (130), educaţie fizică şi sport (113), limba şi literatura română (109), matematica (61), limba şi literatura engleză  (55), biologie (34), psihopedagogie specială (33), istorie (32), geografie (25), limba şi literatura franceză (23), chimie (20), educaţie muzicală (19), mecanică (16), arte vizuale (14), religie ortodoxă (12) şi educaţie socială (11).

Candidaţii trebuie să fie prezenţi în sala de concurs cel mai târziu la ora 8.15. După primirea subiectelor, durata de redactare a lucrărilor este de 4 ore.

Subiectele şi baremele de evaluare pentru cele 55 de discipline de concurs sunt asigurate de Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie şi vor fi publicate, după susţinerea probei scrise, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 16.

Rezultatele iniţiale la proba scrisă vor fi afişate în data de 27 iulie, la sediul ISJ Suceava, dar şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

Contestaţiile se vor putea depune la sediul ISJ Suceava sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 27 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21, respectiv 28 iulie, până la ora 12. Rezultatele finale vor fi afişate în data de 3 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7 (şapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţele de repartizare organizate de către ISJ Suceava în perioada 4 – 5 august.

Cadrul normativ care reglementează organizarea şi desfăşurarea concursului naţional pentru ocuparea posturilor/catedrelor didactice declarate vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar, sesiunea 2021, precum şi programele specifice pentru concurs sunt disponibile pe site-ul http://titularizare.edu.ro. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: