În cadrul Galei Excelenţei în Educaţie

Recompense pentru elevii fălticeneni      

Excelenţa în educaţie la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat a fost recompensată în cadrul unei festivităţi organizate de Primăria şi Consiliul Local al municipiului Fălticeni duminică, 18 iulie, începând cu ora 17, la Amfiteatrul de la Baza de Agrement „Nada Florilor”. În cadrul Galei Excelenţei în Educaţie au fost premiaţi 102 absolvenţi ai claselor a VIII –a şi a XII-a, care au obţinut medii cuprinse între 9 şi 10 la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat.

Din anul 2013, pe lângă premierea pe care o fac unităţile de învăţământ, Primăria şi Consiliul Local Fălticeni adaugă şi o componentă financiară pentru elevii care fac performanţă, consideraţi de primarul Gheorghe Cătălin Coman „resursa cea mai importantă pe care o are municipiul Fălticeni”.

„Este o zi frumoasă pentru toţi, pentru că azi sărbătorim valorile. Facem un gest de normalitate, pentru că investim în viitor, investim în educaţie. Sunt 102 copii premiaţi şi ne mândrim cu ei. Un număr extraordinar de mare de copii care au reuşit performanţa ca la examenul de Capacitate şi la Bacalaureat să obţină medii peste 9. Ne mândrim cu ei, îi felicit şi le spun că îi iubesc. Mult succes în viitor şi să dea Dumnezeu ca tot ceea ce înseamnă această manifestare să vă stimuleze pentru obţinerea unor performanţe deosebite în activitate, pentru că sunt convins că veţi reprezenta cu cinste municipiul Fălticeni.

Tinerii reprezintă resursa cea mai importantă pe care o are municipiul Fălticeni şi ei trebuie să ştie că municipiul Fălticeni îi apreciază şi că ne bazăm pe ei în viitor, iar după terminarea facultăţii îi aşteptăm acasă.

Şi anul acesta trecem printr-o perioadă mai complicată şi nu am putut să organizăm un eveniment festiv dedicat celor mai buni elevi fălticeneni, olimpiadele şi concursurile şcolare fiind suspendate, dar vreau să îi asigur pe elevii cu rezultate bune la învăţătură că se bucură de preţuirea noastră. Ca şi anul trecut, premiile de excelenţă se acordă pentru elevii cu rezultate deosebite la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat.

Acest proiect este un semn care arată o deschidere faţă de elevii merituoşi, chiar dacă este mai mult un gest simbolic. Trebuie să arătăm că îi apreciem şi că munca pe care au depus-o este răsplătită. Aceşti tineri fac cinste oraşului” a declarat Cătălin Coman.

Elevii cu media 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat au primit 1.000 de lei

Pentru rezultatele foarte bune obţinute la examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat, Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Fălticeni au premiat fiecare elev cu medii cuprinse între 9,00 şi 9,99 cu suma de 500 de lei, iar doi absolvenţi cu media 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, Alexandru Constantin Vartolomei, respectiv Lavinia Vultur, au primit câte 1.000 de lei fiecare, drept recompensă pentru efortul depus şi mulţumire pentru exemplul dat comunităţii.

Din cei 102 elevi premiaţi, 27 au fost recompensaţi pentru rezultatele la evaluarea naţională, iar restul pentru Bacalaureat, cei mai mulţi absolvenţi de clasa a XII-a cu medii peste 9,00 (59 elevi) provenind de la Colegiul „Nicu Gane”.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: