Atletism, Campionatele Naţionale de Atletism pentru cadeţi (U18)

Performanţe remarcabile pentru sportivii de la Dorna Vatra Dornei

La finele săptămânii trecute, la Piteşti s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Atletism pentru cadeţi (U18). Sportivii de la CSM Dorna Vatra Dornei au avut o comportare remarcabilă, reuşind să urce de mai multe ori pe podiumul de premiere.

În proba de 1500 metri, Pop Adelin, sportiv cu dublă legitimare, CSŞ Hunedoara – CSM Dorna Vatra Dornei, a obţinut medalia de argint, bronzul revenindu-i altui dornean, get-beget de data asta, Prâsneac Alexandru. În proba de 800 metri, câştigător a fost acelaşi Pop Adelin, medalia de argint revenindu-i, cum altfel, tot lui Prâsneac Alexandru.

În proba de 400 metri, sportivul dornean Covasneanu David George a obţinut medalia de argint. Un rezultat de excepţie a realizat şi sportivul rădăuţean Costîn Ciprian, clasat pe locul trei în proba de 5.000 metri şi pe locul patru în proba de 3.000 metri. Sportivii dorneni au fost antrenaţi de Cristian Prâsneac, iar cei rădăuţeni de profesorul Bogdan Roşcăneanu.

„Sunt încântat de evoluţia sportivilor mei la acest campionat naţional. Remarc ascensiunea tânărului Prâsneac Alexandru, care este junior III şi a avut forţa să se lupte pentru medalii cu cei mai mari. Următoarea competiţie la care vom lua startul este Campionatul Naţional U20, care va avea loc tot la Piteşti, la sfârşitul acestei luni. Aş vrea să mulţumesc şi celor din spatele muncii noastre, Consiliul Local şi Primăria municipiului Vatra Dornei, Aqua Carpatica şi Lordinul Vatra Dornei”, a declarat antrenorul dornean Cristian Prâsneac.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: