Britney Spears a anunţat că nu va mai cânta pe scenă „în viitorul apropiat”

Britney Spears a dat asigurări, într-un lung mesaj publicat pe Instagram, că nu va mai cânta pe scenă atât timp cât se va afla sub tutela tatălui său, relatează AFP şi DPA. „Nu voi mai concerta pe scenă în viitorul apropiat, atât timp cât tatăl meu decide ce port, ce spun, ce fac, ce gândesc”, a scris regina muzicii pop în mesajul său. „Am făcut asta 13 ani… Prefer să distribui videoclipuri din sufrageria mea, da, decât de pe scena din Vegas”, a adăugat ea. „Şi nu, nu mă voi mai machia strident şi nici nu voi mai încerca din răsputeri să fac faţă pe scenă, ani la rând, cu remixurile pieselor mele şi să nu fiu capabilă să fac o treabă adevărată, implorând să fiu lăsată să-mi prezint muzica nouă, în spectacolul meu, pentru fanii mei… aşa că renunţ!”, a continuat Spears.

Interpreta unor piese precum „Toxic” şi „Baby One More Time” s-a angajat într-o luptă juridică pentru ridicarea tutelei care i-a fost impusă în 2008, după o serie de derapaje ultra mediatizate. Acest regim este administrat în principal de tatăl său, Jamie Spears. „Această tutelă mi-a ucis visurile”, a scris ea în mesajul publicat pe Instagram.

Declarându-se „traumatizată” şi „deprimată”, Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, a făcut mărturii explozive, la 23 iunie, la un tribunal din Los Angeles, unde a detaliat controlul exercitat asupra vieţii sale, a relaţiilor de prietenie, a finanţelor şi chiar a metodelor contraceptive utilizate. Ea a continuat, totuşi, să lucreze, producând trei albume în ultimii treisprezece ani şi cântând regulat pe scena din Las Vegas.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: