Handbal feminin

Antrenorul sucevean Costică Buceschi a demisionat de la Minaur Baia Mare

Antrenorul sucevean Costică Buceschi şi-a anunţat despărţirea de echipa feminină de handbal CS Minaur Baia Mare.

„Ştiţi cu toţii că nu sunt o persoană activă pe reţelele de socializare, dar astăzi trebuie să fac un anunţ. Este un anunţ trist pentru mine, deoarece am sperat până în ultima clipă că nu voi fi nevoit să fac din nou acest pas. Astăzi am reziliat, pe cale amiabilă, contractul meu cu CS Minaur, deşi perioada scadentă era 2022, adică sezonul viitor”, a afirmat tehnicianul.

„În ultima perioadă, lucrurile au luat o cu totul altă direcţie decât cea normală unui club cu pretenţii de trofee în ţară şi Europa. În această primă săptămână de pregătire din noul sezon, eu sunt singurul care a mai rămas la echipă din tot stafful tehnic, toţi ceilalţi colaboratori fiind îndepărtaţi pe rând (preparator fizic, antrenor secund şi antrenor cu pregătirea portarilor). Cred că aceste acţiuni au avut ca scop îndepărtarea mea de la echipă, lucru reuşit pe deplin”, a explicat Buceschi gestul său.

Antrenorul, care a încheiat pe locul secund în sezonul trecut cu Minaur şi s-a clasat pe locul al treilea în EHF European League, a ţinut să le mulţumească tuturor jucătoarelor şi antrenorilor cu care a colaborat în cele trei sezoane de când a revenit în Baia Mare, precum şi celui cu care a pus bazele echipei şi performanţei din ultimul campionat, Daniel Kotecz, un om alături de care s-a arătat dispus oricând să o ia de la capăt.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: