Suceava

S-a renunţat la străpungerea din parcarea „La Bazin” spre strada Alexandru cel Bun

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că a renunţat la proiectul unei străpungeri din parcarea modernizată din zona „La bazin” spre strada Alexandru cel Bun, după discuţii cu locuitorii din zonă.

„Personal, consideram că este bine să facem o străpungere acolo, să ieşim în strada Alexandru cel Bun, să nu aglomerăm bulevardul 1 Decembrie. Din păcate, în urma discuţiilor pe care le-am avut la faţa locului cu cetăţenii de acolo, la modul imperativ nu au fost de acord” a spus primarul.

El a arătat că „a fost implorat” să nu facă o asemenea stradă în respectiva zonă.

„Nu putem să luăm decizii împotriva sucevenilor. Am fost personal acolo, am discutat cu oamenii. Cei mai mulţi de acolo sunt în vârstă şi m-au implorat să nu facem această străpungere” a mai spus Lungu.

Primarul anunţase la data de 12 mai că intenţionează să realizeze o străpungere din parcarea „La Bazin” spre strada Alexandru cel Bun. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: