Cenuşa actriţei Zsa Zsa Gabor, depusă la un cimitir din Budapesta

Cenuşa actriţei Zsa Zsa Gabor, născută în Ungaria, a fost depusă în cimitirul Kerepesi din Budapesta, la aproape cinci ani de la decesul acesteia, informează agenţia MTI. Frederic Prinz von Anhalt, ultimul soţ al vedetei de la Hollywood, a adus din Statele Unite cenuşa actriţei premiate cu Globul de Aur, îndeplinindu-i astfel dorinţa de a fi înmormântată în Ungaria.

Zsa Zsa Gabor, pe numele său real Sari Gabor, a decedat la 18 decembrie 2016 în Statele Unite în urma unui atac de cord, la vârsta de 99 de ani, iar funeraliile sale au avut loc la Los Angeles. Von Anhalt a declarat în cadrul ceremoniei că evenimentul a fost un prilej de celebrare a vieţii actriţei. El a precizat că, de-a lungul vieţii şi carierei sale, actriţa nu şi-a uitat niciodată ţara natală.

Zsa Zsa Gabor se numără printre puţinele vedete din Ungaria care au primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. În 1936, Gabor a câştigat titlul de Miss Ungaria, iar cinci ani mai târziu s-a mutat în Statele Unite împreună cu familia.

Actriţa s-a căsătorit de nouă ori, ultima oară cu Von Anhalt, în 1986.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: