De ce îngroziţi populaţia, domnilor ?

Nu ştiu dacă aţi observat, dar imediat ce PSD pierde guvernarea se declanşează ca la comandă prăbuşirea tuturor nenorocirilor şi a calamităţilor asupra biet poporului român: „fierbe Marea Neagră“ şi vine războiul, iar bombele atomice stau aţintite asupra României, cu tot cu instalaţiile antirachete de la Deveselu; UE nu mai are multe zile fiindcă Ungaria, Slovenia, Polonia nu mai vor să fie puse la colţ. România, o colonie sub dictatura „imperiului bruxelez“, abandonată în afara spaţiului Schengen, tace şi înghite MCV, lipsită de suveranitate.

Ambele ştiri alarmiste vor să demonstreze, fără să o spună pe faţă, că renunţarea la comunism şi ieşirea din lagărul sovietic, de sub tutela Kremlinului, au fost erori de neiertat, aşa că acum tragem ponoasele, iar eu nu înţeleg de ce social-democraţii, moştenitorii lui Dragnea, primul care a vorbit de RoExit, nu-şi asumă şi ei ieşirea din UE şi revenirea la sânul Macii Rusia, dacă ne-a mers aşa de bine aproape jumătate de secol!

Şi, dacă poate aţi uitat, ar fi bine să vă amintiţi că pe vremea tovarăşilor PCR-işti, strămoşii pesedeilor de azi, şi ai altora, ceauşiştii erau eterni în posturi şi funcţii, de ei şi de copiii lor nu se apropia neam de miliţian, procuror, judecător! De la şeful cel mare până la cel mic aveau servitori plătiţi de statul român la serviciu şi acasă, aveau palate, vile, cabane de vânătoare în care petreceau fără să-i coste nimic. Clasa muncitoare trăia cu tachimuri, adidaşi (copite) de porc, salam cu soia, în frig, cu o oră de apă caldă pe săptămână şi 10-20 l de benzină, când se găsea.

Se zicea că poporul trăia foarte bine prin „reprezentanţii“ clasei muncitoare, vreo câteva mii de îmbuibaţi care se îmbătau mai toată ziua cu Whisky şi se îmbrăcau de la Shop (în valută). Ştiu: erau şi excepţii!

45 de ani tovarăşii au stat cuminţi sub jug sovietic, se închinau fără mofturi suveraniste la Sublima Poartă moscovită şi ne-au obligat să-l iubim pe Stalin, să învăţăm ruseşte (subsemnatul a dat teză la rusă alături de română 12 ani!), iar acum ne sperie că Uniunea Europeană e colonie fiindcă a făcut posibil să avem libertate şi democraţie adevărate şi noi, „ciumpalacii“, fiii ploii, Neica Nimeni, fraierii care se scoală cu noaptea-n cap să fugă la lucru. Aşa ne numesc la televiziunile lor! Cât de ticălos să fii să nu accepţi că libertatea, dreptatea, democraţia sunt pentru toţi?

Alte îngroziri: „vine mama tuturor crizelor“ (Nouriel Roubini, n.a.) că s-au cheltuit atâtea miliarde de dolari cu pandemia. Ceea ce e adevărat, dar oamenii trebuiau salvaţi! Evident că omenirea întreagă s-a speriat neştiind cum va evolua pandemia, iar cu amintirea celor peste 50 de milioane de decese ale gripei spaniole nu se putea glumi. Guvernele s-au mobilizat, au pus la dispoziţia infectaţilor spitale şi medicamente gratuite, iar inflaţia a fost ţinută sub control. Abia acum economiile ţărilor lovite de criza medicală au început să-şi revină şi nu înţeleg de ce predicţiile eminentului economist referitoare la America (Latină) apar pe post de sperietoare pentru Uniunea Europeană şi România.

Cică „dictatorii“ Iohannis, Orban şi Cîţu, „liderii coaliţiei de guvernare pregătesc «scaunul electric»: SIIJ va fi desfiinţată“. „Secţia“ asta specială fiind creată pentru a mătrăşi dosarele penale ale lui Liviu Dragnea şi ale celorlalţi corupţi şi a le face uitate prin sertare, iar procurorii şi judecătorii care vor îndrăzni să se lege de „măriile lor“, corupţii şi hoţii, să fie anchetaţi, daţi afară, şicanaţi, linşaţi public.

Altă îngrozire se referă la împrumuturile mari pe care le face guvernul Cîţu, împrumuturi care, însă, nu merg preponderent spre consum, ca pe vremea guvernărilor PSD, ci spre investiţii. Da, acum sunt bani pentru investiţii, pentru şcoală, spitale, autostrăzi, ceea ce constituie un avantaj pentru dezvoltarea economică. Interesant e că acuzatorii nu compară şi dobânzile la care se împrumută pe piaţa de capital actuala guvernare, mult mai mici, uneori chiar 0, faţă de cele din epoca Dragnea.

Şi îngrozirile continuă: „Cîţu dă foc la ţară” demiţându-l pe Alexandru Nazare de la Finanţe… Şi vor continua atât timp cât vor fi plătiţi.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Un comentariu

  1. Acest mos teaca cameleonic scrie tampenii si murdareste imaginea acestui ziar !!!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: