Un bărbat din Todireşti s-a înecat în apa râului Suceava

Un bărbat de 71 de ani, din Todireşti, s-a înecat, duminică după-amiază, în apa râului Suceava. Cadavrul lui a fost văzut de un bărbat care se afla cu familia pe malul râului.

Un echipaj din cadrul ISU Suceava a ajuns la faţa locului şi a adus la mal cadavrul.

Ulterior, din verificările efectuate în amonte, la aproximativ 400 m de locul unde a fost identificat cadavrul, pe malul de pe raza satului Părhăuţi din comuna Todireşti, poliţiştii au identificat un autoturism Opel Corsa, iar lângă apă o pereche de pantaloni, o şapcă, un prosop, un telefon mobil, o pereche de şlapi, bunuri ce ar aparţine persoanei în cauză.

La faţa locului s-a prezentat un bărbat care a spus că cel decedat este tatăl său.

Urmează să se efectueze necropsia pentru stabilirea cauzei decesului, fiind deschis un dosar penal privind infracţiunea „ucidere din culpă”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI