Recompensă pentru Harry şi Meghan, pentru că s-au limitat la doar 2 copii

O organizaţie de mediu britanică, Population Matters, a anunţat că i-a premiat pe prinţul Harry şi pe soţia sa, Meghan, pentru decizia anunţată public în 2019 de a se limita la doi copii.

O decizie „luminată”, susţine organizaţia, care a decis să dea ducilor de Sussex „Premiul special” însoţit de 500 de lire sterline.

„Prin alegerea şi declararea publică a intenţiei de a se limita la doi copii, ducele şi ducesa de Sussex contribuie la asigurarea unui viitor mai bun pentru copiii lor şi, de asemenea, stabilesc un exemplu pentru alte familii. A avea o familie mai mică reduce impactul asupra Pământului şi le oferă tuturor copiilor noştri, copiilor lor şi generaţiilor viitoare şansa de a prospera pe o planetă sănătoasă”, a declarat un purtător de cuvânt al ONG, citat de presa britanică.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: