După 3 luni în care „s-au învârtit în cerc”

Primarul Ion Lungu a convocat membrii Comisiei tehnice pentru modernizarea parcului Şipote

> „Noi ne dorim ca într-o lună de zile ideile acestora să prindă contur” a declarat primarul Ion Lungu, subliniind că „oamenii de specialitate trebuie să-şi spună cuvântul”

Astăzi, la convocarea primarului Ion Lungu, la Primăria Suceava se întruneşte Comisia tehnică pentru modernizarea parcului Şipote, structură din care fac parte 10 persoane, printre care urbanişti, arhitecţi, peisagişti, silvicultori, consilieri locali, specialişti ai executivului, cât şi membri ai societăţii civile. Aceasta după ce, în recenta şedinţă  a Consiliului Local, s-a aprobat lansarea temei de proiectare aferente întocmirii studiului de fezabilitate pentru realizarea unei zone de agrement în centrul Sucevei.

„O să avem o primă discuţie. Sigur, acolo se pot face lucruri frumoase, dar nu oricum, ci cu respectarea acelor condiţionări de la Romsilva, punct din care trebuie plecat. Noi ne dorim ca într-o lună de zile ideile acestora să prindă contur, să putem face o temă de proiectare pentru studiul de fezabilitate. Toată lumea a acuzat Primăria că nu se pricepe, că nu ştie, deşi am făcut şi noi un proiect destul de bun. Dar asta este situaţia, ne-am conformat!” a punctat Ion Lungu.

Primarul este de părere că deja au trecut 3 luni, interval în care lucrurile „s-au mişcat în cerc”, după care unii dintre membrii comisiei, potrivit lui, şi-au amintit că vor, de fapt, „concurs de soluţii pentru arhitectură”. De altfel, a spus primarul, de această iniţiativă Primăria  a fost anunţată printr-un document trimis pe adresa instituţiei prin e-mail, nesemnat şi neasumat.

„Nu ne amestecăm în treburile lor, dar comisia trebuie să dea dovadă şi de eficienţă. Acolo este o categorie de oameni care vor să facă campanie electorală, iar o alta care vor să arate orgoliile profesionale. Propunerile trebuie aplatizate, armonizate, iar oamenii de specialitate să-şi spună cuvântul” a evidenţiat Ion Lungu, subliniind că termenul-limită de adoptare a temei de proiectare este data de 16 august.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: