Întârzieri pe toate tronsoanele autostrăzii A 7

Preşedintele Partidului Împreună pentru Moldova, fondator al Asociaţiei Împreună pentru A8, Ionel Apostol, care a participat în data de 5 iulie la şedinţa săptămânală a CNAIR privind progresele efectuate în realizarea autostrăzilor A7 şi A 8, a arătat că „sunt întârzieri pe toate tronsoanele”.

În ceea ce priveşte tronsonul Paşcani – Suceava, la mijlocul săptămânii următoare, contractantul, firma Search Corporation, a promis finalizarea AMC2, urmând ca imediat după aceea să stabilească traseul final al acestui tronson (AMC – final), iar la sfârşitul lunii iulie ar putea începe studiile geotehnice, cu şase foreze din şapte contractate.

„La această şedinţă nu au participat niciun politician din Moldova şi nici asociaţiile  agăţate de putere. Concluzie: Relaţia dintre CNAIR, contractanţi şi celelalte instituţii care emit avize şi acorduri, Ministerul Mediului, AR, UAT-urile din teritoriu funcţionează anevoios. Politicienii moldoveni au terminat benzina!? Băieţii au întrat în vacanţă!” a încheiat relatarea Ionel Apostol. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI