12 persoane din judeţ au Covid-19

> Dintre ele, 6 erau ieri spitalizate, cu forme medii ale bolii  > 103 localităţi nu aveau niciun caz în evoluţie

În judeţul Suceava ieri erau active 12 cazuri de Covid-19, şase bolnavi fiind internaţi în spitale. Numărul persoanelor suspecte de Covid-19 era 18, a anunţat miercuri Prefectura, citând date transmise de DSP Suceava.

În acelaşi timp, numărul sucevenilor declaraţi vindecaţi de Covid-19 a ajuns la 23.056.

Până miercuri au fost vaccinate în judeţ 89.024 de persoane, din care 79.096 de persoane cu rapel.

Incidenţa cazurilor de Covid-19 la nivelul judeţului era ieri 0,02 la mie.

Din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale sucevene, 103 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 10 aveau câte un caz în evoluţie, iar una (Fălticeni) avea sub cinci cazuri în evoluţie.

Miercuri, în carantină se aflau 1.098 suceveni, iar în izolare, 14.

Numărul total de persoane testate până ieri în judeţ era 259.107. În anterioarele 24 de ore au fost testate 1.235 de persoane.

Situaţia din spitalele sucevene

Potrivit Prefecturii şi DSP, la nivelul judeţului, în anterioarele 24 de ore au fost internate două persoane diagnosticate cu Covid-19, în acelaşi interval nefiind externată nicio persoană vindecată.

Din totalul celor 521 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 2 erau diagnosticaţi cu Covid-19 (ambii cu forme medii de boală), 9 erau în zona tampon, iar 510 aveau alte afecţiuni (non-Covid).

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispunea, miercuri, de 305 paturi libere, dintre care 83 pentru pacienţi cu  Covid-19, 194 în sectorul non-Covid, iar 28 pentru zona tampon.

La unitatea ATI erau disponibile 6 paturi pentru pacienţi cu Covid, fiind 30 ventilatoare libere, dintre care 6 pentru pacienţii cu  Covid-19 şi 24 pentru pacienţii non-Covid.

La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 3 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (toţi prezentând forme medii de boală), 6 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind 22 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid nu erau internaţi pacienţi, două locuri fiind disponibile.

La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 10 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Municipal Vatra Dornei era internat un pacient diagnosticat cu Covid-19 (cu o formă medie de boală), fiind libere 26 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Orăşenesc Gura Humorului nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, dar era internată o persoană suspectă de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 8 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul de Boli Cronice Siret nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, dar erau spitalizaze două persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul judeţului, ieri erau disponibile 155 de locuri pentru bolnavi cu Covid şi 39 pentru zona tampon. (N.B.) 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI