Am pornit să caut solzi şi corniţe

Au trecut mai bine de 6 luni de când au început vaccinările anti-Covid şi ar cam trebui să se vadă urmările anunţate de stareţul unei mănăstiri din Neamţ: „După vaccinare, oamenii se vor umple de solzi, ca la peşti!“. Aşa că ar cam trebui să se vadă solzii pe feţele celor vaccinaţi, dar, ori nu văd eu bine, ori nu au apărut solzii. Urmăresc cu atenţie şi alte ziceri ale înaltului prelat, dar aici e mai greu: „popilor care cer bani de la enoriaşi le vor creşte coarne şi coadă“ fiindcă şi coarnele, şi coada pot fi ascunse cu uşurinţă sub largile veşminte.

De când l-am auzit pe stareţ la televizor, mă şi tem să mă uit în oglindă să nu cumva, Doamne fereşte!, să dau de obraji, nas, frunte, urechi… pline de solzi. Mă mai chinuiesc de câteva săptămâni bune şi cu magnetul: îl tot pun pe locul vaccinului şi… nimic. Nu se prinde şi pace şi nu-mi dau seama unde s-au dus metalele grele injectate odată cu el.

Imediat ce a apărut voievoada Şoşoacă, prezentă zi şi noapte pe toate canalele (TV), că nu e chip să te ascunzi şi să scapi de urletele şi ameninţările sale de mare om politic şi savantă de renume mondial, nu mai am linişte: după ce m-am vaccinat, îi sun aproape zilnic pe foştii mei elevi ajunşi somităţi medicale şi îi omor cu întrebările, cu spaimele mele despre cancerul, bolile osoase, cardiace, hepatice, pancreatice…, despre Alzheimer, atacuri cerebrale, înnodatul maţelor, boli de piele… provocate de vaccin şi, de la o vreme, după ce au tot negat, nici nu-mi mai răspund la telefon.

La fel ca vaccinul, şi testele RT-PCR, ori cele rapide anti-gen folosite în depistarea infecţiei cu virusul SARS-CoV-2 cică „provoca infertilitate, cancer, leucemie sau modificări genetice”. De spaimă, trec mereu pe la farmacii să aflu veşti despre înmulţirea bolnavilor care cer medicamente anti-leucemie sau despre femeile, doamnele care au stârpit după teste ori vaccin şi… degeaba. Nimeni nu ştie nimic, nici chiar fosta mea elevă, campioană olimpică (la română!) ajunsă specialistă „în chestiunea sarcinii“, căreia i-am devenit suspect: de unde aveţi întrebările astea „stupide“?

Mi-a mai rămas un singur lucru de făcut, aşa că fuga după confirmări despre „modificările genetice“ la Laboratorul de Metagenomică şi Biologie Moleculară al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, unde dau tot peste un fost elev. Dragul de el a încercat să mă lămurească printr-o întrebare: „crede cineva, în afară de Şoşoacă, (scuzaţi!) că genomul uman se modifică într-o veselie şi o viaţă de om după cum vrea nu ştiu cine?“ Mă ajută cu un link din care aflu că „Interzicerea modificării genomului celulelor reproducătoare este ancorată în acorduri internaţionale precum Declaraţia universală privind genomul uman şi drepturile omului şi Convenţia de la Oviedo, precum şi legislaţia UE“.

Aha: deci nimeni nu-mi poate modifica, nici mie, nici altora, genomul uman, ci, ilegal, doar pe acela al „celulelor reproducătoare“, asta în caz că oculta mondială, masonii, Bill Gates, Soros şi Mama Omida cu Baba Vanga şi Florian Coldea şi-ar pune în cap să pună mână de la mână şi să încalce atâtea legi ca să-mi flendurească genomul urmaşilor (viitori[?], nu prezenţi!).

Aţi observat că, de frică, am uitat tot ce am învăţat la şcoală, aşa cum au uitat câteva milioane bune de români, şi mă iau după fel de fel de analfabeţi deveniţi peste noapte mari somităţi medicale. Acum să nu ne imaginăm că e vorba numai de analfabeţi, ci şi de inşi inconştienţi care prin demersul lor au lovit în viaţa cetăţenilor împuţinându-i, fiindcă, la o analiză atentă, câteva zeci de mii de români ar fi în viaţă dacă ar fi luat de bune sfaturile medicilor. Dar poate altă dată ne vom învăţa minte.

Între toţi manipulatorii, însă, unii ştiau despre ce este vorba: trebuiau distruse economiile unor state, trebuiau dezmembrate Uniunea Europeană şi NATO, trebuiau măcar slăbite, urmând să crească singura putere, singura economie mondială. Aceea chinezească. Singura care, cu toată pandemia, a luat avânt.

Mulţumim din inimă partidului AUR şi voievoadei Şoşoacă pentru ajutorul dat creşterii numărului de decese şi a economiei chinezeşti în frunte cu Partidul Comunist Chinez!

Print Friendly, PDF & Email

2 Comentarii

  1. Inseamna ca nu v-ati uitat bine sau nu ati dorit sa vedeti ADEVARUL. Rusine pentru un jurnalist domnule ! Cand ADEVARUL va va pica in brate o sa fie prea tarziu sa mai ganditi cu mintea dumneavoastra…. vai de cei care gandesc cu mintea sclavilor noii oranduiri globale.

  2. Din pacate dumneata nu esti impotriva (contra) curentului. se pare ca esti platit bine de „curent” sa latri. exact cum au supravietuit si scalvii comunismului turnandu-se intre ei. experimentul Pitesti este mai viu ca niciodata! trezeste-te nene pana cand nu ajungi de unde ai plecat…sau poate ti-a placut acolo si mai vrei….

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: