Zece pacienţi cu Covid-19 internaţi în spitalele sucevene

> Unul dintre ei avea ieri o formă gravă a bolii, iar altul era în stare critică

În spitalele din judeţ erau internaţi ieri 10 pacienţi cu Covid-19, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 era 20, a anunţat, marţi, Prefectura Suceava. În acelaşi timp, numărul sucevenilor declaraţi vindecaţi de Covid-19 a ajuns la 23.046.

Potrivit sursei citate, la nivelul judeţului, în anterioarele 24 de ore, a fost internată o persoană diagnosticată cu Covid-19, în acelaşi interval de timp fiind externate două persoane, declarate vindecate.

Din totalul celor 516 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 4 erau diagnosticaţi cu Covid-19, 18 se aflau în zona tampon, iar 494 aveau alte afecţiuni (non-Covid).

Din cei 4 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, 3 aveau forme medii ale bolii, iar un pacient prezenta o formă gravă a bolii, fiind internat în secţia ATI.

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispunea, marţi, de 313 paturi libere, dintre care 82 pentru pacienţi cu Covid-19, 212 în sectorul non-Covid şi 19 pentru zona tampon.

La unitatea ATI erau disponibile 13 paturi pentru pacienţi cu Covid; erau 30 ventilatoare libere, dintre care 14 pentru pacienţii cu Covid-19 şi 16 pentru pacienţii non-Covid.

La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 4 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (3 prezentând forme medii de boală, iar un pacient în stare critică), o persoană suspectă de infecţie cu noul coronavirus, fiind 21 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid era internat un pacient, un loc fiind disponibil.

La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 10 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Municipal Vatra Dornei erau internaţi 2 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (ambii cu forme medii), fiind libere 25 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Orăşenesc Gura Humorului nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 8 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul de Boli Cronice Siret nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, dar era spitalizată o persoană suspectă de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul judeţului, ieri erau disponibile 152 de locuri pentru bolnavi cu Covid şi 37 locuri pentru zona tampon. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: