Vanessa Kirby s-a alăturat distribuţiei peliculei „The Son”

Vanessa Kirby, care a obţinut o nominalizare la Oscar graţie rolului din „Pieces of a Woman”, va juca alături de Laura Dern şi Hugh Jackman. Ca şi „The Father”, „The Son” este o adaptare semnată de Zeller şi scenaristul Christopher Hampton (cunoscut pentru pelicula „Dangerous Liaisons”) după piesa de teatru omonimă, care a întrunit aprecierile criticii de specialitate. Zeller şi Hampton au fost recompensaţi cu Oscarul pentru cel mai bun scenariu adaptat.

„The Son” spune povestea lui Peter (interpretat de Jackman), a cărui viaţă agitată alături de noua sa parteneră Emma (Kirby) şi de bebeluşul lor este tulburată de apariţia fostei soţii, Kate (Dern), însoţită de fiul adolescent, Nicholas. Tânărul este tulburat, distant, furios şi chiuleşte cu lunile de la şcoală. Peter se străduieşte să fie un tată mai bun, încercând să-şi ajute fiul şi să-i ofere momente intime de fericire familială. Dar povara situaţiei lui Nicholas împinge familia pe o traiectorie periculoasă.

„Vanessa Kirby este, din punctul meu de vedere, o mare actriţă: intensă, inventivă şi puternică. Sunt deosebit de bucuros că ni se alătură în această aventură cinematografică”, a spus Zeller.

Laurie a precizat că proiectul „este o reflectare a familiilor şi emoţiilor noastre şi suntem foarte încântaţi să o adăugăm pe Vanessa distribuţiei extrem de talentate din care fac parte Hugh Jackman şi Laura Dern pentru a aduce această poveste la viaţă”.

În plus faţă de nominalizarea la Oscar pentru „Pieces of a Woman”, Kirby a câştigat Volpi Cup pentru cea mai bună actriţă în cadrul Festivalului de Film de la Veneţia în 2020. A obţinut recunoaşterea internaţională odată cu rolul prinţesei Margaret din serialul „The Crown”, care i-a adus un premiu BAFTA pentru cea mai bună actriţă în rol secundar.

„The Father” a fost recompensat cu două premii BAFTA şi cu două premii Oscar, pentru cel mai bun scenariu adaptat şi cel mai bun actor în rolul principal, acordat lui Anthony Hopkins.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI