Pentru efortul susţinut

Cincisprezece sportivi de la şcolile din municipiul Suceava sunt premiaţi cu 30.000 de lei

Primăria Suceava şi Consiliul Local premiază performanţa deosebită a unor sportivi din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat. Un proiect de hotărâre iniţiat de primarul Ion Lungu, viceprimarul Lucian Harşovschi, Ciprian Anton şi Paul Hriţcu, consilieri PNL, urmează a fi aprobat în şedinţa de miercuri a deliberativului, fiecare dintre cei 15 elevi urmând a fi răsplătit cu câte 2.000 de lei.

Între aceştia, 11 premiaţi sunt handbalişti de la Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, Colegiul Naţional Economic „Dimitrie Cantemir” şi Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară. Este vorba despre Ştefan Armanu, Alexandru Focşăneanu, Paul Sorin Grigore, Ştefan Hreceniuc, Dragoş Podovei, George C. Codrin Radu, Florin Bogdan Niculae, Daniel Stanciuc, Cătălin Marian Zariţchi, Alexandru Reuţ şi Ştefan Claudiu Stejar.

Pentru rezultatele obţinute în atletism, premii iau Alexandru Raul Hiliuţă de la Şcoala Gimnazială Nr.1 şi David Ciubotariu de la Liceul cu Program Sportiv. Pentru volei, premiat este Constantin Vlad Ştreangă de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, iar pentru lupte, Adrian Grecu de la Liceul cu Program Sportiv.

„Sportul, ca şi evenimentele culturale cu notorietate, reprezintă modalităţi eficiente de promovare. De aceea, pe lângă satisfacţia încununării eforturilor depuse de sportivi şi antrenori, clasarea sportivilor pe podiumurile de premiere ale competiţiilor de anvergură este un prilej de a face auzit numele Sucevei în contexte pozitive”, se subliniază în a referatul de aprobare a proiectului de hotărâre, în care se precizează că elevii sunt recompensaţi pentru „efortul susţinut depus în obţinerea de performanţe sportive în competiţiile naţionale şi internaţionale”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: