Mel Gibson a scăpat de problemele cu alcoolul

După problemele cu alcoolul şi litigiile din justiţie, Mel Gibson şi-a recăpătat forma fizică. Fotografii recente îl arată pe actor într-o formă bună, după ce a trecut pe la sala de forţă. Gibson, în vârstă de 65 de ani, a dispărut o bună vreme din peisaj. În 2010, după o pauză de cinci ani, Gibson revenise pe marele ecran cu „Out of Control”, iar de atunci şi până în 2016 a jucat mai multe roluri, în diferite filme. În ultimii ani, însă, din cauza unui proces deschis de ultima parteneră, Oksana Grigorieva, s-a remarcat dincolo de platoul de filmare.

Din 2011, problemele s-au înmulţit până l-au doborât. Gibson a fost nevoit să acceseze un program de reabilitare psihică, a fost concediat de agenţia William Morris Endeavour Entertainment, iar toate relele i s-au tras după ce Oksana l-a părăsit şi l-a denunţat pentru maltratare, insulte şi ameninţări cu moartea.

A trebuit să se recunoască învins, a plătit despăgubiri de 750.000 de dolari pentru Grigorieva şi a renunţarea la custodia fiicei lor.

În acelaşi an, a ajuns într-o clinică, pentru a se vindeca de dependenţa de alcool. După ce a părăsit clinica, a decis să aibă grijă şi de forma sa fizică.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: