Invitaţie în „Suceava reală”

> Până la 27 iunie se vor efectua tururi ghidate pe trasee din municipiul reşedinţă de judeţ

Vicepreşedintele CJ Suceava Niculai Barbă, care a fost prezent, vineri, la deschiderea evenimentului „De Sânziene, la Suceava”, i-a invitat pe suceveni „să coboare în Suceava reală”.

Potrivit acestuia, noutatea din acest an este proiectul-pilot „Turist în Suceava”, ce reprezintă, practic, o serie de tururi ghidate în municipiul Suceava.

Niculai Barbă a precizat că, până la 27 iunie, turiştii, dar şi sucevenii, pot descoperi poveştile locului prin două tururi tematice: „Suceava medievală” şi „Suceava multietnică”.

„Vrem să aducem pentru fiecare obiectiv de pe acest traseu ceva deosebit, povestea a ceea ce a fost, evoluţia şi a ceea ce este acum, iar în felul acesta să atragem nu numai vizitatorii, ci şi sucevenii” a mai spus vicepreşedintele CJ Suceava.

Plecările în cele două tururi sunt programate de la orele 14 şi, respectiv, 17, astfel încât o persoană să poată să parcurgă într-o zi ambele trasee.

Între cei care vor asigura ghidajul se numără angajaţi ai Consiliului Judeţean, dar şi suceveni care ştiu istoria oraşului, printre care artistul plastic Mihai Pânzaru-PIM. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: