Invitaţie în „Suceava reală”

> Până la 27 iunie se vor efectua tururi ghidate pe trasee din municipiul reşedinţă de judeţ

Vicepreşedintele CJ Suceava Niculai Barbă, care a fost prezent, vineri, la deschiderea evenimentului „De Sânziene, la Suceava”, i-a invitat pe suceveni „să coboare în Suceava reală”.

Potrivit acestuia, noutatea din acest an este proiectul-pilot „Turist în Suceava”, ce reprezintă, practic, o serie de tururi ghidate în municipiul Suceava.

Niculai Barbă a precizat că, până la 27 iunie, turiştii, dar şi sucevenii, pot descoperi poveştile locului prin două tururi tematice: „Suceava medievală” şi „Suceava multietnică”.

„Vrem să aducem pentru fiecare obiectiv de pe acest traseu ceva deosebit, povestea a ceea ce a fost, evoluţia şi a ceea ce este acum, iar în felul acesta să atragem nu numai vizitatorii, ci şi sucevenii” a mai spus vicepreşedintele CJ Suceava.

Plecările în cele două tururi sunt programate de la orele 14 şi, respectiv, 17, astfel încât o persoană să poată să parcurgă într-o zi ambele trasee.

Între cei care vor asigura ghidajul se numără angajaţi ai Consiliului Judeţean, dar şi suceveni care ştiu istoria oraşului, printre care artistul plastic Mihai Pânzaru-PIM. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: