A mers să joace şah şi nu s-a mai întors acasă…

> Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit în pârâul Soloneţ

Poliţiştii au depistat în pârâul Soloneţ de pe raza comunei Pârteştii de Jos trupul neînsufleţit al unui localnic de 69 ani.

Căutările au avut loc duminică, 20 iunie, după ce la ora 23.50 soţia bărbatului a apelat 112, anunţând că bărbatul încă nu i s-a întors acasă de la o partidă de şah. Până a alerta autorităţile, femeia l-a contactat pe un prieten al bărbatului, care a declarat că acesta plecase spre casă încă de la ora 22.25.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului. Astfel, în momentul în care se aflau pe podul din fier suspendat, construit peste albia pârâului Soloneţ, au observat, la lumina lanternei, în albia pârâului, un material textil de culoare galbenă.

Trecând pe celălalt mal al pârâului, la o distanţă de circa 50 de metri în aval de pod, s-a putut observa cadavrul unui bărbat, acesta fiind ancorat în nişte crengi.

Trupul neînsufleţit a fost scos din pârâu de lucrătorii ISU Suceava. Ulterior, identitatea cadavrului a fost stabilită, fiind vorba despre bărbatul care nu s-a întors de la partida de şah.

Primele cercetări au arătat că pe corpul său nu erau urme de lovituri sau zgâriere care ar fi condus la deces. Totodată, s-a aflat că, în jurul orei 23, bărbatul a fost văzut în barul din localitate cumpărând două sticle de vin, deja fiind sub influenţa băuturilor alcoolice…

Cauza decesului va fi stabilită de legiştii de la morga din Gura Humorului. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal privind uciderea din culpă. (N.B.) 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI