Spray lacrimogen şi cătuşe pentru imobilizarea unui bărbat din Valea Moldovei

Poliţiştii au fost nevoiţi să folosească spray lacrimogen pentru a reţine un bărbat agresiv.

Este vorba despre un locuitor al comunei Valea Moldovei, în vârstă de 35 ani, care a mai comis fapte violente, ajungând pe mâna poliţiei.

De data aceasta (respectiv joi, 17 iunie), el l-a bătut pe fratele său (54 ani), după un conflict spontan, izbucnit pe stradă. Mai mult, bărbatul şi-ar fi lovit fratele inclusiv cu un obiect.

Victima a reuşit să sesizeze poliţia. Bărbatul de 35 ani, care era băut, s-a comportat agresiv şi cu poliţiştii. Drept urmare, aceştia au folosit sprayul iritant lacrimogen şi cătuşele spre a-l imobiliza şi a-l conduce la sediul poliţiei.

Pentru că a mai comis fapte asemănătoare, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. În prezent, el este cercetat penal pentru violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: