Viceprimarul Lucian Harşovschi, către absolvenţii USV promoţia 2021:

Oriunde veţi merge în lume…, să vă gândiţi şi la schimbarea în bine a societăţii

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a participat, joi seara, la festivitatea de absolvire a promoţiei 2021 a Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava şi le-a transmis absolvenţilor că oriunde vor merge în lume să se gândească la schimbarea în bine a societăţii.

El a spus că a fost onorat să fie prezent la această acţiune în calitate de reprezentant al administraţiei locale şi de absolvent al promoţiei 2006 a Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor.

Harşovschi a remarcat numărul mare de absolvenţi care au participat, chiar pe ploaie, la eveniment, „fiind o prezenţă la care multe cadre didactice universitare nu visau în timpul anului”.

„Vă mulţumesc că aţi ales să fiţi studenţi ai USV şi, oriunde veţi merge în lume, să fiţi sănătoşi, să vă gândiţi la binele vostru, dar să vă gândiţi şi la schimbarea în bine a societăţii” a spus viceprimarul.

El a evitat să le ofere absolvenţilor USV sfaturi privind cariera viitoare, considerând că dacă au finalizat o facultate ştiu ce au de făcut. Dar le-a spus să-şi păstreze demnitatea, seninătatea şi să dea totul pentru binele lor şi al celorlalţi.

„Vă felicit pentru parcursul de până acum şi vă doresc mult succes la examenele finale, să picaţi pe subiect, deşi sunt sigur că v-aţi pregătit aşa cum se cuvine. De asemenea, vreau să le mulţumesc profesorilor care în fiecare an ne oferă studenţi serioşi şi bine pregătiţi şi îi felicit pentru absolvenţii pe care îi avem acum în faţă” a încheiat Lucian Harşovschi. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: