O nouă seară de poezie

Casa de Poezie Light of ink invită publicul sucevean la Seara de Poezie 10 (serie nouă). Evenimentul va avea loc pe 19 iunie, ora 18, la Mefi Cafe – Mandachi Hotel & Spa. Invitaţi sunt poetul Peter Sragher şi poeta Andreea Duduman. Andreea Duduman debutează la Seara de Poezie.

Moderatori sunt Daniela Bejinariu şi Vlad Sibechi.

Ei vor dialoga cu Peter Sragher despre volumul „poemele dunării/ danube poems“, apărut anul trecut la editura Brumar.

Peter Sragher (n. 1960 la Bucureşti) este poet, prozator şi traducător, preşedinte al Filialei Bucureşti USR, secţiunea Traduceri literare.

Andreea Duduman (n. 2005, Suceava) este elevă la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Suceava, membră a Casei de Poezie „Light of ink”. A participat la Festivalul Autumnal de Limbă şi Literatură – FALL şi la Concursul Naţional de Poezie şi Interpretare Critică a Operei Eminesciene „Porni Luceafărul…”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: