Lector dr. Viorica Cristina Cormoş de la USV este „Personalitatea anului 2019 în promovarea educaţiei şi formării în asistenţă socială”

La Ateneul Român, Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali România (CNASR) a organizat cea de a VII-a ediţie a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială. În cadrul evenimentului din 14 iunie 2021 au fost premiaţi asistenţii sociali care s-au remarcat în anul 2019 cu rezultate deosebite, cât şi personalităţile care au susţinut profesia de asistent social, implicându-se activ în plan social. Printre distincţiile înmânate a fost şi premiul „Personalitatea anului 2019 în promovarea educaţiei şi formării în asistenţă socială”, acesta fiind acordat lector dr. Viorica Cristina Cormoş, de la Facultatea de Istorie şi Geografie, Departamentul de Ştiinţe Umane şi Social-Politice al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava. (VIA)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: