La Straja şi Costileva

Două cazuri de contrabandă cu ţigări depistate într-o singură zi

> Au fost confiscate ţigări de aproape 115.000 de lei

În cursul zilei de 16 iunie, poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit două cazuri de contrabandă cu ţigări. În total, au fost confiscate 9.697 pachete cu ţigări, în valoare de aproximativ 113.500 lei, a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.

Cea mai mare captură a fost efectuată lângă Straja, unde poliţiştii de frontieră au depistat un autoturism abandonat, în interiorul căruia erau 7.727 pachete cu ţigări.

Ţigările, în valoare de 90.406 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul, cu numere false, în valoare de 25.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul instituţiei.

Celălalt caz a fost depistat lângă localitatea Costileva, unde poliţiştii de frontieră au observat două persoane care transportau de la frontiera de stat către interiorul ţării colete voluminoase.

La vederea poliţiştilor de frontieră, contrabandiştii au abandonat coletele şi au fugit în Ucraina.

În cele două colete abandonate erau 1.970 pachete cu ţigări, de provenienţă duty free, a căror valoare se ridică la suma de 23.049 lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: