Campionatul European de fotbal, printre picături

Ziua a patra, cea mai… „scoţiană” zi la EURO 2020

Cea de-a patra zi a Campionatului European de fotbal a fost cea mai… „scoţiană”, trei echipe nu au marcat niciun gol şi s-a consemnat şi prima remiză „albă”.

„Cimpoierii” s-au zgârcit cu golurile în meciul cu Cehia şi dacă nu au dat, în schimb au luat două goluri de la băieţii lui Havel. Schick a fost cel care i-a întristat pe scoţieni, el marcând şi unul dintre cele mai frumoase goluri de la EURO 2020. Cred că portarul scoţienilor şi acum se mai descâlceşte din plasa porţii, ca o muscă în pânza unui păianjen.

A doua surpriză a zilei s-a înregistrat în duelul dintre Polonia şi Slovacia. Cu tot cu golgheterul Lewandowski, leşii s-au pierdut în faţa slovacilor şi chiar au văzut şi roşu în faţa ochilor. „Toreadorul” responsabil cu culoarea purpurie nu a fost nimeni altul decât românul Ovidiu Haţegan.

Cel mai ofilit meci de la acest european a fost cel dintre Spania şi Suedia. Nordicii au zăvorât uşa spre plasa porţii lor, iar spaniolii nu au găsit nici cheia şi nici măcar un şperaclu. Aici s-a văzut din plin că nici măcar tiki-taka nu mai este ce a fost odată.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: