Un album de fotografie va fi lansat la Hanul Domnesc

„Rădăcini. Maicile neamului românesc”

> Lucrarea face parte din proiectul „Memoria afectivă” al Asociaţiei „Un Concept Luna”

Asociaţia „Un Concept Luna”, în parteneriat cu Asociaţia Rotary Club Suceava Cetate şi Muzeul Naţional al Bucovinei, vă invită joi, 24 iunie a.c., începând cu ora 16, la lansarea albumului de fotografie „Rădăcini. Maicile neamului românesc”, ce va avea loc la Hanul Domnesc Suceava.

Albumul conţine o colecţie de fotografii realizate de Sorin Onişor, „fotograf al satului românesc”, şi vorbeşte despre o lume mai puţin cunoscută, o lume a bunicilor, a femeilor din satele româneşti – simboluri vii ale iubirii, dorului, voinţei şi înţelepciunii, fiind un omagiu adus lor, dar şi o modalitate de a păstra şi face cunoscută lumii o părticică de istorie.

Albumul face parte din proiectul „Memoria afectivă” al Asociaţiei „Un Concept Luna”.

Evenimentul se va desfăşura în aer liber, intrarea fiind gratuită, în limita locurilor disponibile şi cu respectarea condiţiilor impuse de reglementările în vigoare.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: