Marşul absolvenţilor USV, din nou în centrul Sucevei !

> Festivitatea de absolvire se va desfăşura joi, 17 iunie

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava şi Casa de Cultură a Studenţilor Suceava vor organiza joi, 17 iunie, cea de-a V-a ediţie a festivităţii de absolvire a USV, care va include şi Marşul absolvenţilor.

După ediţia de anul trecut a festivităţii, care s-a desfăşurat online, evenimentul revine în centrul Sucevei.

Astfel, studenţii vor pleca din campusul USV şi se vor deplasa către zona centrală a oraşului, pe esplanada Casei de Cultură, unde va avea loc festivitatea de absolvire, urmată de un moment artistic susţinut de trupele Dimma’S şi Fără Zahăr.

„Acest eveniment celebrează tinereţea, bucuria şi succesul, fiind dedicat tinerilor care încheie studiile de licenţă şi de masterat. Menţionăm că ediţia din acest an a Marşului absolvenţilor, incluzând aici şi momentul artistic, se va desfăşura cu respectarea prevederilor legale în vigoare” a precizat USV. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: