Judeţul Suceava a depăşit pragul de 23.000 de persoane vindecate de Covid-19

În spitalele din judeţ erau internaţi ieri 24 de pacienţi cu Covid-19, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 era 25, a anunţat, marţi, Prefectura. În acelaşi timp, numărul sucevenilor declaraţi vindecaţi de Covid-19 a ajuns la 23.001.

Potrivit sursei citate, la nivelul judeţului, în anterioarele 24 de ore, au fost internate 5 persoane diagnosticate cu Covid-19, în acelaşi interval fiind externate alte 5 persoane, declarate vindecate.

Din totalul celor 511 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 17 erau diagnosticaţi cu Covid-19, 11 se aflau în zona tampon, iar 483 pacienţi aveau alte afecţiuni (non-Covid).

Din cei 17 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19: 11 aveau forme medii ale bolii; 5 – forme severe; un pacient avea o formă gravă de boală, fiind internat în secţia ATI.

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispunea, marţi, de 343 paturi libere, dintre care 89 pentru pacienţi cu Covid-19, 228 în sectorul non-Covid şi 26 pentru zona tampon.

La unitatea ATI erau disponibile 13 paturi pentru pacienţi cu Covid; erau 30 ventilatoare libere, dintre care 14 pentru pacienţii Covid-19 şi 16 pentru pacienţii non-Covid.

La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 3 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (toţi prezentând forme medii), 8 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind 22 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid nu erau internaţi pacienţi, două locuri fiind disponibile.

La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, însă două persoane erau spitalizate fiind suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 25 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Municipal Vatra Dornei – 3 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (2 cu forme uşoare şi un pacient cu formă medie), fiind libere 24 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Orăşenesc Gura Humorului – un pacient diagnosticat cu Covid-19 (prezentând o formă medie de boală), şi o persoană suspectă de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 7 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul de Boli Cronice Siret nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, dar erau internate 3 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul judeţului, ieri erau disponibile 173 de locuri pentru bolnavi de Covid şi 40 locuri pentru zona tampon. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: