Alţi doi suceveni şi-au pus capăt zilelor spânzurându-se

Încă doi suceveni s-au sinucis luni, 14 iunie, după ce doi bărbaţi şi-au pus capăt zilelor în cursul zilei de duminică. Printre victimele de luni s-a numărat şi un tânăr de 21 ani, student al Universităţii „Ştefan cel Mare”.

Găsit spânzurat în căminul universităţii

Un student al USV a fost găsit spânzurat în camera sa din căminul nr. 2 al instituţiei. Trupul neînsufleţit al tânărului de 21 ani, student în anul II la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, a fost descoperit în jurul orei 14. Atunci, colegul lui de cameră s-a întors la cămin după un weekend petrecut la domiciliu. Studentul de 21 de ani a rămas singur în cameră sâmbătă şi duminică.

Luni, el nu a mai răspuns la telefon, camera fiind asigurată din interior. Administratorul căminului şi un lăcătuş au forţat uşa, găsindu-l pe băiat.

Colegii au relatat că tânărul se confrunta cu depresie şi urma un tratament.

Poliţiştii nu au suspiciuni privind comiterea unei crime, dar au întocmit dosar penal privind ucidere din culpă.

Mama şi-a găsit fiul spânzurat, la Straja

În satul Straja, un bărbat de 51 de ani s-a spânzurat în podul propriei case. Bărbatul a fost găsit chiar de mama sa.

Rudele au declarat că bărbatul avea probleme medicale, dar motivul faptei rămâne incert. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: