Urmărire în trafic la Vicovu de Sus

> Poliţiştii de frontieră au folosit dispozitivul antipneu pentru a opri un autovehicul cu număr fals, plin cu ţigări de contrabandă > Şoferul a abandonat maşina şi a reuşit să fugă

 Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat aproape 20.000 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 184.000 lei, o bună parte dintre ele fiind transportate cu un autoturism marca Porsche Cayenne. Pentru a stopa maşina, poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească dispozitivul antipneu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, autovehiculul a fost observat în trafic joi, 10 iunie, în jurul orei 5.10, pe raza localităţii Laura, oraşul Vicovu de Sus. Sursa citată precizează că poliţiştii de frontieră deţineau date că se transportau ţigări de contrabandă.

Şoferul autoturismului nu a oprit la semnalele poliţiştilor de frontieră, continuându-şi deplasarea în mare viteză. Acesta a fost urmărit de mai multe echipaje. Unul dintre ele, aflat pe traseul de deplasare al fugarului, a folosit dispozitivul antipneu.

Deşi a intrat în plin în dispozitivul aplicat de poliţiştii de frontieră, şoferul a reuşit să vireze în curtea unui imobil, a abandonat maşina şi a fugit printre locuinţele din apropiere.

În autovehicul au fost găsite 15.440 pachete ţigări, în valoare de aproximativ 181.000 lei. De asemenea, s-a constatat că numărul de înmatriculare al autoturismului este fals.

„Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul marca Porche Cayenne, în valoare de 62.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, precum şi în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale” a declarat Ilie Poroch-Seriţan.

Purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava a mai adăugat că miercuri, 9 iunie, poliţiştii de frontieră din Izvoarele Sucevei au descoperit, în apropierea frontierei cu Ucraina, 3.000 pachete cu ţigări. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: