După ce şi-a agresat sora şi fosta soţie

Un rădăuţean nu a respectat ordinul de protecţie

> Ca urmare, el a ajuns în arestul IPJ

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Rădăuţi, a fost reţinut în data de 10 iunie şi este cercetat penal pentru că a încălcat dispoziţiile ordinului de protecţie.

Măsura a fost dispusă după ce bărbatul a încălcat repetat ordinul emis împotriva sa pe 25 martie a.c., după un caz de agresiune comis împotriva surorii şi a fostei sale soţii.

Astfel, bărbatului i-a fost interzis să se apropie de cele două femei şi să le apeleze telefonic. Pe lângă asta, el a fost obligat să se prezinte la poliţie în fiecare zi de luni şi de joi.

Cu toate acestea, s-a constatat că la începutul acestei luni el a încercat de mai multe ori să contacteze cele două femei. Mai mult decât atât, a ignorat în repetate rânduri şi  vizitele la poliţie.

Drept urmare, el s-a ales cu dosar penal pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecţie, fiind introdus în arestul IPJ Suceava. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: