În judeţ mai sunt 49 de cazuri de Covid-19

> 13 dintre ele, în municipiul Suceava > 88 de localităţi ale judeţului nu aveau ieri niciun caz în evoluţie

În judeţul Suceava erau, duminică, 49 cazuri de infecţie Covid -19 în evoluţie, iar rata de infectare era de 0,07 cazuri la mia de locuitori.

Conform distribuţiei cazurilor Covid-19 pe unităţi administrativ-teritoriale (UAT), din cele 114 UAT, 88 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 17 aveau câte un caz în evoluţie, 8 – sub cinci, iar una, municipiul Suceava, 13 cazuri în evoluţie şi o rată de infectare de 0,11 cazuri la mia de locuitori.

Duminică se aflau în carantină 1.122 persoane din judeţ, dintre care 51  intrate în anterioarele 24 de ore.

În izolare se aflau 44 de persoane, dintre care una intrată în anterioarele 24 de ore.

Numărul total de persoane testate până ieri în judeţ era 240.790, în anterioarele 24 de ore fiind testate 732 de persoane şi fiind depistat un singur caz de infecţie cu SARS-CoV-2. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: