La Fălticeni

„Cultura în Parc” a ajuns la cea de-a VI-a ediţie

Joi, 24 iunie, Asociaţia Ghizilor din Bucovina şi Primăria Municipiului Fălticeni, în colaborare cu  Inpride Fălticeni, organizează a VI-a ediţie a manifestării „Cultura în Parc”.

Începând cu ora 18, pe Aleea pietonală, va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie „Înălţimi. Riscuri. Bucurii”, având ca temă fotografiile realizate în cadrul expediţiei din Nepal şi reunite sub titlul „Călător în Nepal” şi un concert în aer liber susţinut de trupa „Conversaţii Acustice”din Suceava. Accesul este liber.

„Cultura în Parc şi-a propus încă de la început să fie altfel decât un eveniment în aer liber, să se axeze nu doar pe muzică, ci şi pe film, fotografie, pictură, teatru, călătorii şi altele. Toate pentru a încânta publicul din Fălticeni, de drag, de frumos şi de oameni.

Expoziţia foto este rezultatul călătoriei în Nepal a doi membri ai Asociaţiei Ghizilor din Bucovina. Timp de aproape două săptămâni aceştia şi-au propus să descopere lumea ascunsă din cătunele nepaleze. O altă cultură, o lume diferită, fericită şi săracă. Un amalgam de momente surprinse toate în fotografiile celor doi membri pe care vă invităm să le descoperiţi pe 24 iunie” ne-a transmis Nicoleta Loghin, responsabil comunicare, Asociaţia Ghizilor din Bucovina.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: