29 de pacienţi cu Covid-19 în spitalele din judeţ

> 20 dintre ei erau spitalizaţi la  Suceava

În spitalele din judeţul Suceava erau internaţi ieri 29 de pacienţi cu Covid-19, din care 20 în Spitalul Judeţean Suceava.

În judeţ, în anterioarele 24 de ore, au fost internate 6 persoane diagnosticate cu Covid-19; în acelaşi interval, nu a fost externată nicio persoană.

Din totalul celor 495 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 20 erau diagnosticaţi cu Covid-19, 10 se aflau în zona tampon, iar 465 aveau alte afecţiuni (non-Covid).

Din cei 20 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 din SJU Suceava, 14 aveau forme medii ale bolii; 5 –  forme severe, iar un pacient avea o formă gravă de boală şi era internat în secţia ATI

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispunea, duminică, de 347 paturi libere, dintre care 87 pentru pacienţi cu Covid-19, 233 în sectorul non-Covid şi 27 pentru zona tampon.

La unitatea ATI erau disponibile 13 paturi pentru pacienţi cu Covid; erau 21 ventilatoare libere, dintre care 14 pentru pacienţii Covid-19 şi 7 pentru pacienţii non-Covid.

La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 3 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (toţi cu forme medii de boală), 4 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind 22 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid nu erau internaţi  pacienţi, fiind două locuri disponibile.

La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc nu erau  internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, însă erau internate două persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus. În sectorul Covid erau libere 25 de locuri.

La Spitalul Municipal Vatra Dornei – 4 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (2 cu forme uşoare, un pacient cu formă medie, altul  cu formă gravă de boală), fiind libere 23 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Orăşenesc Gura Humorului – 2 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul de Boli Cronice Siret nu erau internaţi  pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, dar era spitalizată o persoană suspectă de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

Totalul persoanelor internate şi diagnosticate cu Covid-19 la nivelul judeţului Suceava era ieri 29, iar cel al persoanelor suspecte de Covid-19 era 17.

La nivelul judeţului erau disponibile 169 de locuri pentru bolnavi de Covid şi 48 locuri pentru zona tampon.

Potrivit datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică Suceava, la nivelul judeţului Suceava erau înregistrate, duminică, 22.997 de persoane declarate vindecate de Covid-19.

Totodată, în judeţ, numărul total al persoanelor vaccinate împotriva Covid-19 ajunsese la 85.039, dintre care 73.802 cu rapel. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: