Prinţul Philip ar fi împlinit, ieri, 100 de ani

> Regina a plantat un trandafir

Dacă ar fi trăit, prinţul Philip ar fi împlinit ieri 100 de ani. Regina a marcat momentul plantând un trandafir.

Prinţul Philip a murit pe 9 aprilie la castelul Windsor, cu doar câteva luni înainte de împlinirea centenarului. Înainte de decesul său, Palatul Buckingham se gândea la cel mai bun mod de a marca ziua de naştere a prinţului Philip.

Comentatorul regal de la Sky News, Alastair Bruce, a declarat însă că prinţul avea alte idei: „Ducele de Edinburgh nu a fost niciodată foarte interesat de zilele de naştere”.

Ducele de Edinburgh a fost una dintre figurile de referinţă ale istoriei regale britanice. Timp de peste şapte decenii a fost în fruntea vieţii regale. A devenit cel mai longeviv consort din istoria Marii Britanii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: