Pentru deşeuri abandonate ilegal pe un câmp

Garda de Mediu Suceava a amendat cu 15.000 de lei Primăria Şcheia

Garda de Mediu Suceava a informat joi, 10 iunie, că a amendat cu 15.000 lei primăria comunei Şcheia pentru deşeuri abandonate pe un câmp din localitate.

„Ca urmare a unei sesizări înregistrate la Comisariatul Judeţean Suceava al Gărzii Naţionale de Mediu privind abandonările ilegale de deşeuri, pe teritoriul administrativ al comunei Şcheia, comisari din cadrul GNM – CJ Suceava au efectuat verificări în teren în data de 9.06.2021, constatând că aspectele semnalate se confirmă”, se arată în comunicatul structurii.

Pe lângă amendă, Primăria Şcheia a fost obligată să salubrizeze zona.

Se menţionează că nu este pentru prima dată când autorităţile publice locale din Şcheia primesc amenzi pentru deşeuri abandonate ilegal. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: