89 de localităţi din judeţ fără cazuri de Covid-19

> Rata de infectare în judeţ era ieri de 0,07, iar în municipiul Suceava de 0,13

Incidenţa cazurilor de Covid-19 la nivelul judeţului Suceava este de 0,07 la mie, a informat joi Prefectura. Rata de infectare din municipiul Suceava era 0,13 la mie.

În judeţul Suceava erau ieri 54 cazuri de Covid-19 în evoluţie, dintre care 18 în municipiul Suceava.

Dintre cele 114 unităţi administrativ-teritoriale sucevene, 89 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 17 aveau câte un caz, 7 – sub cinci cazuri, iar una –  peste zece cazuri în evoluţie (municipiul Suceava).

Toate localităţile din judeţ erau în zona verde.

Joi, se aflau în carantină 1.202 suceveni, dintre care 26 intraţi în anterioarele 24 de ore. În izolare erau 45 persoane. Numărul total de persoane testate până joi era 238.292. În intervalul de 24 de ore anterior au fost testate 1.036 persoane. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: