Ţigări în valoare de peste 100.000 lei, depistate lângă Falcău

> Contrabandiştii au reuşit să fugă

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat, în data de 8 iunie, o cantitate mare de ţigări de contrabandă. Şi de această dată contrabandiştii au reuşit să fugă.

Astfel, în jurul orei 20.30, un echipaj al poliţiei de frontieră a observat, la aproximativ 1,7 km de linia de frontieră, pe direcţia localităţii Falcău, mai multe persoane care transportau colete voluminoase, a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.

În aceste condiţii, poliţiştii de frontieră au somat persoanele respective să se oprească, însă ele au abandonat coletele şi au fugit spre Falcău.

În total au fost găsite cinci colete ce conţineau 8.950 pachete cu ţigări provenite din magazine de tip duty-free, a căror valoare se ridică la suma de 104.715 lei.

Ţigările au fost confiscate, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea contrabandiştilor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: