Starea de alertă, prelungită încă 30 de zile

> Noi măsuri de relaxare

Starea de alertă pe teritoriul României a fost prelungită cu încă 30 de zile, începând cu data de 12 iunie, a anunţat premierul Florin Cîţu. Acesta a anunţat şi noi măsuri de relaxare.

Proiectul de prelungire a stării de alertă cu încă 30 de zile pe teritoriul României a fost adoptat în şedinţa de Guvern de miercuri. Astfel, începând cu data de 12 iunie 2021, România este încă 30 de zile în stare de alertă.

Au fost adoptate şi noi măsuri de relaxare.

Premierul a anunţat că se va redeschide punctul de trecere a frontierei României cu Republica Moldova de la Rădăuţi-Prut, judeţul Botoşani,

De asemenea, se va permite, în 28 iunie, participarea la evenimentul sportiv organizat în cadrul optimilor Campionatului European de Fotbal UEFA 2020, cu până la 50% din capacitatea maximă a tribunelor.

O altă măsură este aceea de a permite organizarea şi desfăşurarea în aer liber a evenimentelor, întâlnirilor, în cadrul campaniilor electorale aferente alegerilor locale parţiale din data de 27 iunie 2021, cu participarea a până la 1.000 de persoane.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: