La Suceava, de Ziua Eroilor

Slujbă de pomenire la Biserica-monument „Naşterea Maicii Domnului”

> Vineri, 11 iunie a.c., preşedinta Senatului României, Anca Dragu, va vizita biserica

De Ziua Eroilor, care se celebrează de marele praznic împărătesc al Înălţării Domnului, la 40 de zile după Înviere, azi, cu începere de la ora 11.30, la Biserica-monument cu hramul „Naşterea Maicii Domnului” din apropierea Palatului de Justiţie din Suceava, va avea loc o slujbă de pomenire a eroilor neamului românesc, după cum ne-a transmis părintele paroh Viorel-Ioan Vârlan.

„Am decis să ţinem această slujbă, ţinând cont de faptul că avem «Turnul Unirii» şi grupul statuar al Brâncovenilor, ambele în perimetrul bisericii noastre” a subliniat părintele Vârlan.

Sfinţia sa a mai ţinut să sublinieze că vineri, 11 iunie a.c., preşedinta Senatului României Anca Dragu va face o vizită, la invitaţia sa, la Biserica-monument „Naşterea Maicii Domnului”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: