Prima ţară din lume care a ridicat toate restricţiile legate de coronavirus

Israel este prima ţară din lume care a ridicat toate restricţiile legate de coronavirus. Din 1 iunie, dovada vaccinării nu mai este necesară pentru a intra în diferite locaţii. Măştile se mai poartă în interior, cel puţin în următoarele două săptămâni.

Ministerul Israelian al Sănătăţii confirmă anularea restricţiilor impuse de coronavirus începând cu luna iunie 2021, ca urmare a succesului înregistrat de programul de vaccinare la nivel naţional.

Israel deja a iniţiat şi un program pilot dedicat turiştilor din afara ţării. Începând cu luna mai, Ministerul Turismului permite primelor grupuri internaţionale să viziteze Ţara Sfântă, cu condiţia ca toţi turiştii ce trec graniţa să fie vaccinaţi şi să se supună unui test PCR înaintea îmbarcării. Momentan, copiii nu sunt incluşi în această acţiune.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: