Preşedintele Senatului, Anca Dragu, va efectua o vizită în judeţ

> Potrivit informaţiilor transmise de senatorul George Mîndruţă, ea va avea întâlniri cu reprezentanţii USV şi cu autorităţile locale

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, va efectua, joi şi vineri, o vizită de lucru în judeţul Suceava, ne-a informat senatorul PLUS de Suceava, George Mîndruţă.

Preşedintele Senatului va sosi, joi după-amiaza în judeţ şi va efectua o vizită la Muzeul de Artă “Ion Irimescu” din Fălticeni.

În cursul zilei de vineri, Anca Dragu va avea, dimineaţa, o întâlnire cu reprezentanţii Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, cu acest prilej urmând să viziteze şi Centrul de vaccinare de la Universitate.

În aceeaşi zi, ea va avea o întâlnire şi va purta discuţii cu autorităţi locale, la Consiliul Judeţean Suceava.

Ulterior, preşedintele Senatului va susţine o conferinţă de presă la sediul PLUS Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: