De la data de 15 iunie

Oficiul de Cadastru primeşte vizitatori şi petiţionari după programul normal

De pe 15 iunie, Oficiul Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OJCPI) Suceava reia activitatea de relaţii cu publicul.

Anunţul a fost făcut de directorul executiv Vasile Mocanu, potrivit căruia programul pentru vizitatori, inclusiv petiţionari, este „în condiţiile respectării măsurilor de control al infecţiilor”. De cealaltă parte, persoanele fizice şi persoanele juridice autorizate, notarii publici şi celelalte categorii de persoane care au acces la aplicaţiile informatice ale Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) vor continua „relaţionarea” exclusiv prin proceduri on line.

În urmă cu un an, OJCPI făcea cunoscut că persoanele fizice şi juridice autorizate să execute lucrări de specialitate, notarii publici şi celelalte categorii de persoane care au acces, pe bază de user şi parolă, la sistemele informatice ale ANCP vor ţine legătura cu OJCPI cu ajutorul serviciilor online. De la acel moment, sesizările, petiţiile şi memoriile au putut fi transmise prin corespondenţă, folosindu-se mijloacele de comunicare electronică sau poşta.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: